*DISCLAIMER

Biodisc bukan ubat dan bukan pengganti ubat jika anda sedang makan ubat yang diberikan oleh doktor. Biodisc juga tidak menjanjikan penyembuhan untuk apa-apa penyakit. Jika anda sedang makan ubat, jangan berhenti atau kurangkan kecuali atas nasihat doktor. Dalam masa yang sama cubalah gunakan biodisc sebagai alternatif kerana kita tahu bahawa penggunaan ubat hospital memberi kesan sampingan kepada kita.
Fungsi biodisc ialah merawat air menjadikan air bertenaga dengan cara melalukan air paip di rumah kita. Berdasarkan ujian, air yang dilalukan biodisc, molekul air tersebut akan bertukar bentuk kristal. Ini lantas memudahkan molekul air menyerap ke dalam sel-sel darah. Kemudian segala toksik yang ada dalam sel darah akan keluar dari tubuh badan. Sekaligus segala penyakit yang ada dalam badan akan sembuh secara semulajadi.
Kajian sebuah universiti menunjukkan peratus pesakit kanser yang tinggi dalam kalangan mereka yang kurang minum air.
Artikel Majlis Kecergasan Kebangsaan turut menyatakan air adalah penawar penyakit semulajadi.
Pakar air, Dr Masaru Emoto turut mengakui kuasa air sebagai medium penyembuhan semulajadi.
Justeru pengguna biodisc seluruh dunia terbukti telah mendapat manfaat dan banyak yang telah sembuh dari penyakit kronik.
Kesan biodisc tidak sama pada setiap orang bergantung kepada daya tahan dan juga kronik atau tidak peyakit itu. Ada yang cepat berkesan dan ada yang lambat. Namun kesan paling lama ialah 6 bulan. Jadi gunakan biodisc sehingga sekurang-kurangnya 6 bulan jika belum ada perubahan.
Biodisc tiada kesan sampingan. Cuma jika rasa bertambah sakit itu adalah tanda tindakbalas yang baik akibat penggunaan biodisc. Kurangkan sedikit penggunaan untuk sementara dan teruskan jika bersedia.