Aug 23, 2011

TESTIMONI BIODISC BADAN LEMAH

Ni dpt maklumat dr Faiz, salah seorang forumer dalam forum carigold.com thread QNET. Semasa berforum tu, dia telah mencelah dengan berkata dia tak memihak sesiapa tapi dia bagitahu org taman dia dekat Bahau yg tak boleh berdiri selama 8 tahun, tapi skrg alhamduillah boleh bekerja setelah rawat guna biodisc.
Boleh baca sesi perbincangan yang hangat pro dan kontra tentang biodisc dan QNET dgn klik TAJUK di atas.

Untuk makluman, mereka yg kondem biodisc akhirnya mengalah dengan mengatakan "kalau korang rasa biodisc ni tak tipu korang teruskanlah".

Memang betul biodisc tak tipu. Takut juga saya nak promote produk tipu. Mana mau lari. Silap2 keluar gambar kat paper, kena cari dgn Bank Negara. Satu lagi kesian juga kalau orang dah keluar duit ribu2 tapi takde kesan. Tapi setakat ni alhamdulilah, kami sendiri yg promote ni pun bertambah yakin apabila ramai yg dah sembuh dari penyakit masing2.

Aug 22, 2011

BELI LAMPU BIODISC

Kepada sesiapa di seluruh negara yang dah memiliki biodisc tapi belum ada lampu boleh berurusan dengan saya. Baru-baru ini saya uruskan 2 org, 1 dari Melaka dan 1 lagi dari JB. Lampu ini dicipta oleh Max Liu yg video promosinya ada dalam youtube. Saya merupakan ejen dia. Sama aje harganya sama ada anda beli melalui dia atau saya.

Harga 1 unit RM230 termasuk pos bagi Semenanjung. Sabah/sarawak RM235.

Berminat sms saya terlebih dahulu 013-7206272. Lampu itu nanti akan dipos oleh Max Liu ke alamat pengeposan yg anda beri.

Sesetengah penyakit atau pesakit memerlukan lampu untuk lebih berkesan.

Aug 16, 2011

HOW TO MAKE BIODISC WATER

Ni gambar cara buat air biodisc dan bagaimana molekul air berubah bentuk seperti kristal.


CARA GUNA BIODISC (SAMBUNGAN)

KLIK GAMBAR UNTUK LEBIH BESAR






Aug 11, 2011

TESTIMONI SAKIT LUTUT

Di sini saya copy paste comment seorang pembaca blog ini dalam pos Biodisc Scam Fraud. Sekarang baru dia tahu bahawa biodisc dan QNET bukan tipu. Ribuan terima kasih kpd En Zoul, semoga ramai lagi yg sudi komen di blog ini untuk faedah semua pembaca bukan sahaja di Malaysia bahkan yg faham Bahasa Melayu.

"Salam Tuan saya baru aje join qnet.walaupun 2 tahun lepas ada org cina kenal kan saya biodisc ni di singapore.tapi saya tak minat sebab banyak dengar yang negatif pasal qnet terutama goldquest yang pernah beroperasi di singapura dulu.lagi pun produk energi ni dah belambak kat pasaran.apabila saya ada di ofis KL kawan saya nak share pasal bisinis tpi dia tak bilang produk dan company.klw dia bilang biodisc siang-siang lagi saya tak akan layan!.bila dia sampai ofis kenal kan biodisc dlm hati saya berkata dia ni buang masa aje!!aku tak join punya.tapi Allah menentukan segala-galanya.selepas di beri penerangan dan testimoni hati saya mula berubah kerana melihat banyak menafaat dari segi kesihatan yang dapat di kongsi bersama dgn famili dan rakan yang ada.selepas 2 mingu rakan saya bersama hj ibrahim bersama ust nazree dtg ke ofis kebetulan bos saya en Azhar dah 3hari mengalami sakit lutut yang cukup menyiksakan.Alhamdulilah selepas buat rawatan dengan biodisc selama sejam beliau mampu berjalan seperti biasa dan tak rasa sakit lagi sampai sekarang dan terus daftar sebagai ahli qnet.kata beliau pada saya ini kaca benar-benar Ajaib!!!.InsyaALLAH beliau akan gegar kan produk biodisc ke pasaran seluruh malaysia,singapura,indonesia dan dunia " AMEEN YARABAL ALAMEEN.WASALAM.ZOULKEFLI