Nov 25, 2011

SVCON QNET

Semua wakil (IR) Qnet dan semua yang berminat mengetahui lebih lanjut tentang biodisc dan Qnet dipersilakan hadir ke Hotel Permai Inn, Batu Burok, Terengganu pada 26 dan 27 November.
Kepada sesiapa yang nak dengar sendiri mereka yang telah berjaya dalam bisnes dan juga testimoni biodisc sila datang dan nilaikan sendiri, tipu, scam atau tidak Qnet dan biodisc.
Qnet turun padang. Google aje tak cukup. Tak fair anda buat judgment hanya dengan membaca blog-blog yang memaparkan isu-isu yang negatif dan anti saja, tanpa anda datang dengar dan lihat sendiri. Tanya, komen dan komplen di sana jika ada yang tak puas hati dan sebagainya. Boleh jumpa kawan saya, En Zul Fardy, dia sedia membantu menjawab segala kemusykilan anda. Save no dia 017-7815684. Zul menunggu segala persoalan dari anda.

No comments:

Post a Comment

Komen dan pertanyaan anda sangat dialu-alukan.
Komen yang berunsur fitnah, menghina, tidak membina, lucah dan keterlaluan akan didelete. Hanya registered users termasuk open ID sahaja dibenarkan komen. Anonymous tidak lagi kerana ada di antaranya yg tidak bertanggungjawab dgn memberi komen yg mengutuk tapi tak berani perkenalkan diri. Kami tidak menjalankan urusan dengan berselindung.
Nama, emel, no telefon, no akaun bank, gambar dan FB saya adalah benar.