Oct 17, 2010

TESTIMONI KANSER RAHIM DAN BUAH PINGGANG

Jumaat malam Sabtu yang lepas merupakan hari bersejarah kepada QNet Batu Pahat kerana pada malam itu, malam pertama centre di buka di Kasturi Klasik dekat sebelah Square Mall.

Pada malam itu En Zul jadi mc. Speakernya En Helmi dari KL. Ada dua orang datang untuk menceritakan kisah bagaimana mereka pulih daripada penyakit yang mereka deritai. Pertama ialah seorang guru yang menghidap kanser rahim. Dua kali dah operate tapi masih ada lagi sisanya kerana tak boleh buang semua. Akhirnya setelah menggunakan biodisc, alhamdulillah dengan izin Allah, bila cek doktor, akarnya pun tiada lagi. Bebas sepenuhnya. MasyaAllah. Satu keajaiban.

Kedua En Azri, muka sembam dan hari-hari kena makan ubat. Tak boleh tinggal. kalau ambil ubat tu, dia kata terus 2 beg plastik, buat stok. Akhirnya sembuh sepenuhnya, tak perlu makan ubat lagi, tak perlu rawatan haemodialisis yang kosnya sekali RM200, seminggu 3 kali, so jumlahnya RM600, sebulan RM2400.

No comments:

Post a Comment

Komen dan pertanyaan anda sangat dialu-alukan.
Komen yang berunsur fitnah, menghina, tidak membina, lucah dan keterlaluan akan didelete. Hanya registered users termasuk open ID sahaja dibenarkan komen. Anonymous tidak lagi kerana ada di antaranya yg tidak bertanggungjawab dgn memberi komen yg mengutuk tapi tak berani perkenalkan diri. Kami tidak menjalankan urusan dengan berselindung.
Nama, emel, no telefon, no akaun bank, gambar dan FB saya adalah benar.