Jan 31, 2011

PELUANG PERNIAGAAN & QNET (DULU QUESTNET)
Tu dia!!! Inilah bangunan QI Tower bernilai USD60 juta yang baru beroperasi di PJ. Headoffice ini menjadi pusat operasi global. So seluruh dunia akan datang ke Malaysia. Jika ofis ni baru dibuka di Malaysia, so faham-fahamlah potensinya. Untuk makluman company dah beroperasi dengan ofis di Hong Kong sejak 1998.
Mengikut ceritanya, Pak Lah jumpa Vijay Eswaran, CEO QI masa satu persidangan CHOGM. Kamu orang Malaysia kenapa tak buka ofis kat Malaysia. So beliau menyahut seruan tersebut kembali ke negara asal beliau pada tahun lepas (2010). Berita kepulangan ini ada disiarkan dalam akhbar Utusan.

p.s: Baru tengok dengan mata sendiri sendiri Qi Tower ni. Memang teruja. Tak jauh dengan Amcorp Mall, depan sikit, susur kiri.

No comments:

Post a Comment

Komen dan pertanyaan anda sangat dialu-alukan.
Komen yang berunsur fitnah, menghina, tidak membina, lucah dan keterlaluan akan didelete. Hanya registered users termasuk open ID sahaja dibenarkan komen. Anonymous tidak lagi kerana ada di antaranya yg tidak bertanggungjawab dgn memberi komen yg mengutuk tapi tak berani perkenalkan diri. Kami tidak menjalankan urusan dengan berselindung.
Nama, emel, no telefon, no akaun bank, gambar dan FB saya adalah benar.