Jan 31, 2011

BUAT DUIT DENGAN PELABURAN SATU KALI SEUMUR HIDUP

Ada duit banyak tapi sakit tak guna juga. Terlantar atas katil, makan pun roti gandum aje. Makanan sedap-sedap tak boleh makan. Begitu juga jika badan sihat walafiat tapi papa kedana, hutang keliling pinggang, gali lubang tutup lubang...susah juga. Jadi, sihat dan senang merupakan kombinasi yang sangat berkait rapat.

Di sini saya nak perkenalkan kepada anda satu pelaburan yang menarik yang menyediakan potensi pendapatan seumur hidup malah boleh diwariskan kepada waris anda dengan 1 kali pelaburan sahaja. Jumlah pelaburan ialah RM1960 (1 akaun) atau RM5500 (3 akaun). Dah tentu 3 akaun potensi pendapatannya lebih tinggi. (Maksimum 3 akaun aje, tak boleh lebih. Nanti ada yang manipulate pula dengan membeli banyak akaun.)

Dengan pelaburan ini anda akan memiliki 1 produk yang "unbelievable". Testimoni terbaru di Batu Pahat ni ialah dua orang saudara kepada seorang makcik. Tak sabar-sabar dan teruja makcik tu nak menceritakan kisah seorang saudaranya yang doktor tangguhkan potong kaki akibat diebetes. Yang kedua pula 5 hari pakai biodisc, batu karangnya dah selamat keluar. Alhamdulillah, semua kuasa Allah. Biodisc ni cuma asbab aje, dicipta oleh Dr Ian Lyons dari Jerman hasil kajian selama 25 tahun. Anda nak kaji berapa tahun agak-agaknya...?

Setelah anda membuat pelaburan dengan memiliki produk yang hebat ini, gunakanlah ia untuk kesihatan anda sekeluarga. Bukan murah. Oh ya...ia bukan sahaja untuk kesihatan, malah boleh menjimatkan petrol, serta tenaga elektrik dan gas.

Apabila anda merasakan sendiri kebaikan biodisc ini, maka promosikanlah kepada mereka yang memerlukan. Saya percaya ramai di kalangan orang yang dekat dengan anda memerlukan produk yang sangat mudah digunakan ini. Ingat kita bukan menjual...cuma mempromosi...sharing the benefits of the product. Kalau menjual kita kena beli terlebih dahulu dari company 2/3 unit biodisc sebelum jual kepada pembeli. Ini semua tak perlu. Kita cuma ceritakan testimoni dan kalau orang nak beli dia kena beli sendiri gunakan nama dia dan biodisc akan dipos terus ke alamat dia. Cuma masa beli tu guna nombor kita sebagai referrer. Dan begitulah seterusnya sampai bila-bila...infiniti.

Orang pertama beli di bawah kita, kita letak di sebelah kiri (left). Pembeli kedua di sebelah kanan (right). Cukup 3 kiri 3 kanan termasuk yang dua tadi, company akan bayar kita USD250 atau RM825. Selesai. Cukup lagi 3 kiri 3 kanan RM825 lagi. Selesai. Rule ini digunapakai dalam tempoh seminggu. Maknanya jika dalam seminggu kita ada 3 kiri 3 kanan, kita akan dibayar RM825.
Jika ada 6 kiri 6 kanan, maka double (RM1650). Selesai. Begitulah seterusnya hingga bila-bila.
Tak perlu maintain, repeat sales dan sebagainya untuk dapat komisen seperti sesetengah MLM lain. Ini bukan MLM, ini network marketing. Tiada level dan tiada pengkat, tiada makan komisen downline. Very simple dan tidak membebankan. Kerja kita hanya mempromosi sahaja.

No comments:

Post a Comment

Komen dan pertanyaan anda sangat dialu-alukan.
Komen yang berunsur fitnah, menghina, tidak membina, lucah dan keterlaluan akan didelete. Hanya registered users termasuk open ID sahaja dibenarkan komen. Anonymous tidak lagi kerana ada di antaranya yg tidak bertanggungjawab dgn memberi komen yg mengutuk tapi tak berani perkenalkan diri. Kami tidak menjalankan urusan dengan berselindung.
Nama, emel, no telefon, no akaun bank, gambar dan FB saya adalah benar.