May 28, 2011

KANSER, SCALAR ENERGY & BIODISC

Dalam pos sebelum ini saya ada menyatakan perihal kanser sebagai pembunuh nombor 2 selepas jantung dan akan naik ke tempat no 1 dalam beberapa tahun.

Di sini saya nukilkan sebahagian tulisan Jon Barron dalam laporannya yang terkenal di panggil Barron Report. Antaranya beliau menyatakan, sel-sel kanser adalah sel-sel yang rendah voltage. Voltage optimum kepada kebanyakan sel dalam badan adalah dalam kadar 70-90 milivolt. Sel kanser dalam julat 15-20 milivolt. Apabila voltage sel mula jatuh, sel-sel mula berkembang biak secara tak terkawal dalam cubaan untuk memastikan survivalnya. Jika anda menaikkan voltage sel ( boleh berlaku jika anda menggunakan scalar energy produk), sel-sel dalam badan anda tidak perlu lagi membiak secara liar. Kesannya sel akan menjadi normal kembali.

Menghasilkan Scalar Energy

Menurut beliau scalar waves boleh dihasilkan dalam pelbagai cara dan scalar energy boleh dimampatkan dalam sesuatu produk. Ringkaskan cerita BIODISC menghasilkan scalar energy dan gunakanlah ia sebagai rawatan alternatif.

Anda boleh baca Barron Report di sini.

No comments:

Post a Comment

Komen dan pertanyaan anda sangat dialu-alukan.
Komen yang berunsur fitnah, menghina, tidak membina, lucah dan keterlaluan akan didelete. Hanya registered users termasuk open ID sahaja dibenarkan komen. Anonymous tidak lagi kerana ada di antaranya yg tidak bertanggungjawab dgn memberi komen yg mengutuk tapi tak berani perkenalkan diri. Kami tidak menjalankan urusan dengan berselindung.
Nama, emel, no telefon, no akaun bank, gambar dan FB saya adalah benar.