Oct 3, 2011

BIODISC: SCALAR ENERGY

Tahukah anda setiap tenaga yang mengalir mempunyai kuasa elektrik? Setiap sel di dalam badan kita mempunyai ‘mini-battery’ mengepam 70-90 millivolts dalam keadaan sihat. Bila anda makan kentang dan stik seperti mencurah minyak di atas api. Selepas makan, penghadaman yang mengeluarkan tenaga untuk kehidupan harian anda. Bila anda mati, bermakna sudah tiada lagi tenaga elektrik di kepala otak anda.

Jadi, adakah tenaga baik dan tenaga jahat? Jawapan hanyalah kita perlu tahu frekuensi dan amplitude yang perlu guna dan bagaimana menggunakannya.

Contohnya, doktor menggunakan cahaya laser (utk menembak missiles pemusuh) bagi pembedahan meningkatkan penglihatan mata, buang bulu muka dan kedut-kedut di muka.
Bermakna, kalau anda di’charge’kan dengan frekuensi yang betul anda akan dapat menghindari penyakit.

Siapa yg jumpa skala ni? Scottish mathematician and scientist , James Clerk Maxwell. Tenaga ini hanya boleh diukur dengan Kirlian Photography iaitu mengeluarkan imej pada benda-benda yang mengandungi bioeletric field terutamanya benda-benda hidup. Kajian menunjukkan, lebih banyak kandungan organic di dalam sayur-sayuran, lebih banyak tenaga skala yang dihasilkan.

Apakah manfaat Scalar Energy kepada kesihatan manusia apabila digunakan selalu?
•Melindungi DNA anda dari rosak. Ini kerana tenaga skalar menambahkan kekuatan atom hidrogen yang sentiasa ‘beri makan’ pada DNA.
•Menaikkan tenaga pada setiap satu sel kepada idea 70-90millivolt range.
•Detox setiap satu sel di dalam badan.
•Mengelakkan cancer kerana sel kanser mengandungi 15-20 millivolt sahaja.
•Membersihkan darah
•Meningkatkan ‘mental focus’ dan keseimbangan untuk 2 hemisfera otak.
•Mengurangkan tekanan dan amat berkesan sebagai antidepressant.

Banyak kelebihan tenaga ini untuk tubuh badan kita. Terdapat bermacam-macam tenaga di alam ini. Macam stesen radio, jika diletak pada FM yang betul anda akan dapat siaran yang baik. Begitu juga tenaga, walaupun tidak nampak dengan mata kasar, tetapi memberi banyak kelebihan untuk kesihatan kita secara halus.

Biodisc, salah satu produk yang menghasilkan scalar energy.

-Didapati dari Jurnal " New from the Cutting Edge - The Barron Report, The Energy of Life"

No comments:

Post a Comment

Komen dan pertanyaan anda sangat dialu-alukan.
Komen yang berunsur fitnah, menghina, tidak membina, lucah dan keterlaluan akan didelete. Hanya registered users termasuk open ID sahaja dibenarkan komen. Anonymous tidak lagi kerana ada di antaranya yg tidak bertanggungjawab dgn memberi komen yg mengutuk tapi tak berani perkenalkan diri. Kami tidak menjalankan urusan dengan berselindung.
Nama, emel, no telefon, no akaun bank, gambar dan FB saya adalah benar.